Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12223
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петренко, Світлана | - |
dc.contributor.author | Petrenko, Svitlana | - |
dc.contributor.author | Балабан, Володимир | - |
dc.contributor.author | Balaban, Volodymyr | - |
dc.contributor.author | Карталяну, Яків | - |
dc.contributor.author | Kartalianu, Yakiv | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-28T11:27:59Z | - |
dc.date.available | 2022-12-28T11:27:59Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Петренко С., Балабан В., Карталяну Я. Дослідження органографії та технологічних характеристик різних сортів кісточок мигдалю з метою отримання олійно-жирової продукції // Розвиток аграрної галузі та впровадження наукових розробок у виробництво : Матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції, м. Миколаїв, 19-21 жовтня 2022 р. Миколаїв: МНАУ, 2022. C. 37-40. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12223 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.title | Дослідження органографії та технологічних характеристик різних сортів кісточок мигдалю з метою отримання олійно-жирової продукції | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток аграрної галузі та впровадження наукових досліджень у виробництво - 2022 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник тез 19-21.11.2022-37-40.pdf | 565,18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.