Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12223
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетренко, Світлана-
dc.contributor.authorPetrenko, Svitlana-
dc.contributor.authorБалабан, Володимир-
dc.contributor.authorBalaban, Volodymyr-
dc.contributor.authorКарталяну, Яків-
dc.contributor.authorKartalianu, Yakiv-
dc.date.accessioned2022-12-28T11:27:59Z-
dc.date.available2022-12-28T11:27:59Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationПетренко С., Балабан В., Карталяну Я. Дослідження органографії та технологічних характеристик різних сортів кісточок мигдалю з метою отримання олійно-жирової продукції // Розвиток аграрної галузі та впровадження наукових розробок у виробництво : Матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції, м. Миколаїв, 19-21 жовтня 2022 р. Миколаїв: МНАУ, 2022. C. 37-40.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12223-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.titleДослідження органографії та технологічних характеристик різних сортів кісточок мигдалю з метою отримання олійно-жирової продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток аграрної галузі та впровадження наукових досліджень у виробництво - 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник тез 19-21.11.2022-37-40.pdf565,18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.