Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12223
Title: Дослідження органографії та технологічних характеристик різних сортів кісточок мигдалю з метою отримання олійно-жирової продукції
Authors: Петренко, Світлана
Petrenko, Svitlana
Балабан, Володимир
Balaban, Volodymyr
Карталяну, Яків
Kartalianu, Yakiv
Issue Date: 2022
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: Петренко С., Балабан В., Карталяну Я. Дослідження органографії та технологічних характеристик різних сортів кісточок мигдалю з метою отримання олійно-жирової продукції // Розвиток аграрної галузі та впровадження наукових розробок у виробництво : Матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції, м. Миколаїв, 19-21 жовтня 2022 р. Миколаїв: МНАУ, 2022. C. 37-40.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12223
Appears in Collections:Розвиток аграрної галузі та впровадження наукових досліджень у виробництво - 2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник тез 19-21.11.2022-37-40.pdf565,18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.