Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12223
Title: | Дослідження органографії та технологічних характеристик різних сортів кісточок мигдалю з метою отримання олійно-жирової продукції |
Authors: | Петренко, Світлана Petrenko, Svitlana Балабан, Володимир Balaban, Volodymyr Карталяну, Яків Kartalianu, Yakiv |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Одеський державний аграрний університет |
Citation: | Петренко С., Балабан В., Карталяну Я. Дослідження органографії та технологічних характеристик різних сортів кісточок мигдалю з метою отримання олійно-жирової продукції // Розвиток аграрної галузі та впровадження наукових розробок у виробництво : Матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції, м. Миколаїв, 19-21 жовтня 2022 р. Миколаїв: МНАУ, 2022. C. 37-40. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12223 |
Appears in Collections: | Розвиток аграрної галузі та впровадження наукових досліджень у виробництво - 2022 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник тез 19-21.11.2022-37-40.pdf | 565,18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.