Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12415
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Савінок, Оксана Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Savinok, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-30T08:17:39Z | - |
dc.date.available | 2023-01-30T08:17:39Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва кулінарної продукції. Частина 2 : метод. реком. для проведення лабораторних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. М. Савінок. Миколаїв : МНАУ, 2022. 82 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12415 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва кулінарної продукції. Частина 2 | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tehnologiya-virobnictva-kulinarnoyi-produkciyi-chastina-2.pdf | 610,6 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.