Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12415
Title: | Технологія виробництва кулінарної продукції. Частина 2 |
Authors: | Савінок, Оксана Миколаївна Savinok, Oksana |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Технологія виробництва кулінарної продукції. Частина 2 : метод. реком. для проведення лабораторних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. М. Савінок. Миколаїв : МНАУ, 2022. 82 с. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12415 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tehnologiya-virobnictva-kulinarnoyi-produkciyi-chastina-2.pdf | 610,6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.