Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12449
Назва: Ціноутворення в готельно-ресторанній справі
Автори: Банєва, Ірина Олексіївна
Baneva, Irina
Дата публікації: 2024
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Ціноутворення в готельно-ресторанній справі : метод. реком. для виконання практичних завдань та самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми навчання / уклад. І. О. Банєва. Миколаїв : МНАУ, 2024. 34 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12449
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
cinoutvorennya-grs-241-prakt-bakalavr.pdf610,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.