Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12539
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯстремська, Анна Анатоліївна-
dc.contributor.authorYastremska, Anna-
dc.date.accessioned2023-02-07T12:18:33Z-
dc.date.available2023-02-07T12:18:33Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationОрганізація готельно-ресторанної справи : рекомендаційний покажчик літератури / уклад. А. А. Ястремська ; за ред. О. О. Цокало. Миколаїв : МНАУ, 2022. 92 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12539-
dc.description.abstractВ бібліографічному покажчику «Організація готельно-ресторанної справи» розкрито сутність процесів організації, економіки та управління і надання послуг в готельному і ресторанному господарствах. До складу покажчика увійшли відомості про законодавчо-нормативну базу, навчальні посібники, монографії, статті з наукових періодичних видань, а також матеріали всесвітньої мережі Інтернет з питань планування та управління в готельно-ресторанному бізнесі, а також приділено увагу питанням етикету і сервісу в готельно-ресторанних підприємствах.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleОрганізація готельно-ресторанної справиuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Бібліографічні покажчики (Наукова бібліотека)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
gotel-2022-web.pdf1,15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.