Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12539| Назва: | Організація готельно-ресторанної справи | 
| Автори: | Ястремська, Анна Анатоліївна Yastremska, Anna  | 
| Дата публікації: | 2022 | 
| Бібліографічний опис: | Організація готельно-ресторанної справи : рекомендаційний покажчик літератури / уклад. А. А. Ястремська ; за ред. О. О. Цокало. Миколаїв : МНАУ, 2022. 92 с. | 
| Короткий огляд (реферат): | В бібліографічному покажчику «Організація готельно-ресторанної справи» розкрито сутність процесів організації, економіки та управління і надання послуг в готельному і ресторанному господарствах. До складу покажчика увійшли відомості про законодавчо-нормативну базу, навчальні посібники, монографії, статті з наукових періодичних видань, а також матеріали всесвітньої мережі Інтернет з питань планування та управління в готельно-ресторанному бізнесі, а також приділено увагу питанням етикету і сервісу в готельно-ресторанних підприємствах. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12539 | 
| Розташовується у зібраннях: | Бібліографічні покажчики (Наукова бібліотека) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| gotel-2022-web.pdf | 1,15 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.