Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12582
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стародубець, Олексій Олександрович | - |
dc.contributor.author | Starodubets, Aleksey | - |
dc.contributor.author | Каницька, Ірина Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Kanytska, Iryna | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-10T10:28:11Z | - |
dc.date.available | 2023-02-10T10:28:11Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Експертиза і контроль якості харчових продуктів : методичні рекомендації до виконання лабораторно-практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. Стародубець, І. Каницька. Миколаїв : МНАУ, 2022. 71 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12582 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.title | Експертиза і контроль якості харчових продуктів | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
starodubec-eksper-harch-prod-lab-2022.pdf | 940,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.