Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12582
Title: | Експертиза і контроль якості харчових продуктів |
Authors: | Стародубець, Олексій Олександрович Starodubets, Aleksey Каницька, Ірина Вікторівна Kanytska, Iryna |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Експертиза і контроль якості харчових продуктів : методичні рекомендації до виконання лабораторно-практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. Стародубець, І. Каницька. Миколаїв : МНАУ, 2022. 71 с. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12582 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
starodubec-eksper-harch-prod-lab-2022.pdf | 940,71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.