Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12582
Title: Експертиза і контроль якості харчових продуктів
Authors: Стародубець, Олексій Олександрович
Starodubets, Aleksey
Каницька, Ірина Вікторівна
Kanytska, Iryna
Issue Date: 2022
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Експертиза і контроль якості харчових продуктів : методичні рекомендації до виконання лабораторно-практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. Стародубець, І. Каницька. Миколаїв : МНАУ, 2022. 71 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12582
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
starodubec-eksper-harch-prod-lab-2022.pdf940,71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.