Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12804
Назва: Technologies for training specialists in the hotel and catering industry in Ukraine in the context of lifelong learning
Автори: Андрющенко, Яна Едуардівна
Andriushchenko, Yana
Іваненко, Тетяна Яківна
Ivanenko, Tetyana
Коваленко, Ганна В’ячеславівна
Kovalenko, Hanna
Burak, Valentina
Zamferesko, Olena
Ключові слова: customer
education
educational services
hospitality
hospitality industry
hotel industry
learning
life cycle
management
methodology
professional skills
staff
statistical analysis
supervisor support
training
transfer of learning
Ukraine
work experience
Social Sciences: Geography, Planning and Development
Earth and Planetary Sciences: Earth and Planetary Sciences (miscellaneous)
Дата публікації: 2021
Видавництво: Mykolaiv National Agrarian University
Kherson State University
Lviv Higher Profession School of the Trade and Service Sphere
Бібліографічний опис: Andriushchenko, I. E., Ivanenko, T. Y., Burak, V. H., Kovalenko, G. V., & Zamferesko, O. V. (2021). Technologies for training specialists in the hotel and catering industry in Ukraine in the context of lifelong learning. Geojournal of Tourism and Geosites, 37(3), 838-843. doi:10.30892/gtg.37314-716
Короткий огляд (реферат): This article is relevant, as staff training in the context of lifelong learning increases the value of travel services for customers, providing added value in the hotel and catering industry. The purpose of the paper is to study the technologies of training specialists in the hotel and catering industry in the context of lifelong learning for the formation of the life cycle of an employee in the hospitality industry. The research methodology is based on statistical analysis of indicators for distribution. The results demonstrate that there are differences in the technologies for training specialists in the hospitality industry in terms of such characteristics, as: The provider of educational services, the initial educational level, the position held by the specialist and the status in the society. The practical value of the research lies in the possibility of using the existing methodology of the life cycle of training a specialist in the practice of hotel and catering industry.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12804
Розташовується у зібраннях:Публікації науково-педагогічних працівників МНАУ у БД Scopus
Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ANDRIUSHCHENKO-2021-1.pdf470,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.