Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12822
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Березовська, Тетяна Всеволодівна | - |
dc.contributor.author | Berezovska, Tatiana | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-23T11:41:08Z | - |
dc.date.available | 2023-02-23T11:41:08Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Березовська Т. В. Особливості кулінарної справи міста Миколаєва у ХІХ столітті // Матеріали щорічної конференції науково-педагогічних працівників, м. Миколаїв, 20-22 квітня 2022 р. Миколаїв : МНАУ, 2022. C. 49-52. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12822 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаевський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.title | Особливості кулінарної справи міста Миколаєва у ХІХ столітті | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали щорічної конференції науково-педагогічних працівників - 2022 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zbirnyk-tez-22-04-22-49-52.pdf | 177,95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.