Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12822
Title: | Особливості кулінарної справи міста Миколаєва у ХІХ столітті |
Authors: | Березовська, Тетяна Всеволодівна Berezovska, Tatiana |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Миколаевський національний аграрний університет |
Citation: | Березовська Т. В. Особливості кулінарної справи міста Миколаєва у ХІХ столітті // Матеріали щорічної конференції науково-педагогічних працівників, м. Миколаїв, 20-22 квітня 2022 р. Миколаїв : МНАУ, 2022. C. 49-52. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12822 |
Appears in Collections: | Матеріали щорічної конференції науково-педагогічних працівників - 2022 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
zbirnyk-tez-22-04-22-49-52.pdf | 177,95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.