Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12822
Title: Особливості кулінарної справи міста Миколаєва у ХІХ столітті
Authors: Березовська, Тетяна Всеволодівна
Berezovska, Tatiana
Issue Date: 2022
Publisher: Миколаевський національний аграрний університет
Citation: Березовська Т. В. Особливості кулінарної справи міста Миколаєва у ХІХ столітті // Матеріали щорічної конференції науково-педагогічних працівників, м. Миколаїв, 20-22 квітня 2022 р. Миколаїв : МНАУ, 2022. C. 49-52.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12822
Appears in Collections:Матеріали щорічної конференції науково-педагогічних працівників - 2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zbirnyk-tez-22-04-22-49-52.pdf177,95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.