Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12839
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОнищенко, Людмила Володимирівна-
dc.contributor.authorOnishenko, Ludmila-
dc.date.accessioned2023-03-01T07:48:06Z-
dc.date.available2023-03-01T07:48:06Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва, зберігання та переробки сільськогосподарської продукції : методичні рекомендації для виконання практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. Л. В. Онищенко. Миколаїв : МНАУ, 2022. 69 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12839-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subject141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», бакалаврuk_UA
dc.titleТехнологія виробництва, зберігання та переробки сільськогосподарської продукціїuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
onishenko-tvzp-sg-prod-prakt-141-2023.pdf547,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.