Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12839
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Онищенко, Людмила Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Onishenko, Ludmila | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-01T07:48:06Z | - |
dc.date.available | 2023-03-01T07:48:06Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва, зберігання та переробки сільськогосподарської продукції : методичні рекомендації для виконання практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. Л. В. Онищенко. Миколаїв : МНАУ, 2022. 69 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12839 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», бакалавр | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва, зберігання та переробки сільськогосподарської продукції | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
onishenko-tvzp-sg-prod-prakt-141-2023.pdf | 547,6 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.