Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12839
Назва: Технологія виробництва, зберігання та переробки сільськогосподарської продукції
Автори: Онищенко, Людмила Володимирівна
Onishenko, Ludmila
Ключові слова: 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», бакалавр
Дата публікації: 2022
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Технологія виробництва, зберігання та переробки сільськогосподарської продукції : методичні рекомендації для виконання практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. Л. В. Онищенко. Миколаїв : МНАУ, 2022. 69 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12839
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
onishenko-tvzp-sg-prod-prakt-141-2023.pdf547,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.