Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12840
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНежлукченко, Тетяна Іванівна-
dc.contributor.authorNezhlukchenko, Tetiana-
dc.contributor.authorГиль, Михайло Іванович-
dc.contributor.authorGill, Mikhail-
dc.contributor.authorКалиниченко, Галина Іванівна-
dc.contributor.authorKalinichenko, Galina-
dc.contributor.authorТрибрат, Руслан Олександрович-
dc.contributor.authorTribrat, Ruslan-
dc.date.accessioned2023-03-01T08:27:39Z-
dc.date.available2023-03-01T08:27:39Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationМетодичні рекомендації щодо проходження виробничої загально-технологічної практики для здобувачів початкового (молодший бакалавр) рівня вищої освіти спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» денної форми навчання / уклад. Т. І. Нежлукченко, М. І. Гиль, Г. І. Калиниченко, Р. О. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2022. 19 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12840-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subject204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», молодший бакалаврuk_UA
dc.titleМетодичні рекомендації щодо проходження виробничої загально-технологічної практики для здобувачів початкового (молодший бакалавр) рівня вищої освіти спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» денної форми навчанняuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
nezhlukchenko-mr-virobnich-prakt-mol-bak-204-2022.pdf262,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.