Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12840
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нежлукченко, Тетяна Іванівна | - |
dc.contributor.author | Nezhlukchenko, Tetiana | - |
dc.contributor.author | Гиль, Михайло Іванович | - |
dc.contributor.author | Gill, Mikhail | - |
dc.contributor.author | Калиниченко, Галина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Kalinichenko, Galina | - |
dc.contributor.author | Трибрат, Руслан Олександрович | - |
dc.contributor.author | Tribrat, Ruslan | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-01T08:27:39Z | - |
dc.date.available | 2023-03-01T08:27:39Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Методичні рекомендації щодо проходження виробничої загально-технологічної практики для здобувачів початкового (молодший бакалавр) рівня вищої освіти спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» денної форми навчання / уклад. Т. І. Нежлукченко, М. І. Гиль, Г. І. Калиниченко, Р. О. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2022. 19 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12840 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», молодший бакалавр | uk_UA |
dc.title | Методичні рекомендації щодо проходження виробничої загально-технологічної практики для здобувачів початкового (молодший бакалавр) рівня вищої освіти спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» денної форми навчання | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
nezhlukchenko-mr-virobnich-prakt-mol-bak-204-2022.pdf | 262,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.