Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12840
Title: | Методичні рекомендації щодо проходження виробничої загально-технологічної практики для здобувачів початкового (молодший бакалавр) рівня вищої освіти спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» денної форми навчання |
Authors: | Нежлукченко, Тетяна Іванівна Nezhlukchenko, Tetiana Гиль, Михайло Іванович Gill, Mikhail Калиниченко, Галина Іванівна Kalinichenko, Galina Трибрат, Руслан Олександрович Tribrat, Ruslan |
Keywords: | 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», молодший бакалавр |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Методичні рекомендації щодо проходження виробничої загально-технологічної практики для здобувачів початкового (молодший бакалавр) рівня вищої освіти спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» денної форми навчання / уклад. Т. І. Нежлукченко, М. І. Гиль, Г. І. Калиниченко, Р. О. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2022. 19 с. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12840 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
nezhlukchenko-mr-virobnich-prakt-mol-bak-204-2022.pdf | 262,21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.