Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12840
Title: Методичні рекомендації щодо проходження виробничої загально-технологічної практики для здобувачів початкового (молодший бакалавр) рівня вищої освіти спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» денної форми навчання
Authors: Нежлукченко, Тетяна Іванівна
Nezhlukchenko, Tetiana
Гиль, Михайло Іванович
Gill, Mikhail
Калиниченко, Галина Іванівна
Kalinichenko, Galina
Трибрат, Руслан Олександрович
Tribrat, Ruslan
Keywords: 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», молодший бакалавр
Issue Date: 2022
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Методичні рекомендації щодо проходження виробничої загально-технологічної практики для здобувачів початкового (молодший бакалавр) рівня вищої освіти спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» денної форми навчання / уклад. Т. І. Нежлукченко, М. І. Гиль, Г. І. Калиниченко, Р. О. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2022. 19 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12840
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nezhlukchenko-mr-virobnich-prakt-mol-bak-204-2022.pdf262,21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.