Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13006
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ткаченко, Діна Віталіївна | - |
dc.contributor.author | Tkachenko, Dina | - |
dc.contributor.editor | Цокало Олена Олександрівна, редактор | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-23T13:12:18Z | - |
dc.date.available | 2023-03-23T13:12:18Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Теоретичні, економічні та практичні аспекти готельно-ресторанної справи : бібліографічний огляд / уклад. Д. В. Ткаченко ; за ред. О. О. Цокало. Миколаїв : МНАУ, 2023. 77 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13006 | - |
dc.description.abstract | Бібліографічний огляд «Теоретичні, економічні та практичні аспекти готельно-ресторанної справи» присвячений темі сучасного стану та перспективним напрямам розвитку готельно-ресторанної індустрії. До складу огляду увійшли відомості про навчальні посібники, монографії, статті з наукових періодичних видань, а також матеріали всесвітньої мережі Інтернет присвячені різноманітним питанням розвитку готельно-ресторанної справи. При підготовці видання були використані фонди, каталоги та картотеки бібліотеки, бази даних бібліотеки МНАУ та електронні версії повнотекстових документів, розміщених в Інтернет. Матеріали розміщено за алфавітом авторів та назв видань. Опис документів наведено мовою оригіналу. Бібліографічний опис зроблено за стандартом України ДСТУ 8302:2015 «Інформація та документація. Бібліографічне посилання. Загальні положення та правила складання». Слова і словосполучення скорочуються відповідно діючим стандартам ДСТУ 35.82- 97 «Скорочення слів в українській мові у бібліографічному описі. Загальні вимоги та правила». Бібліографічний огляд адресований здобувачам вищої освіти, науковцям, аспірантам, викладачам, а також тим, хто цікавиться питаннями індустрії гостинності. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | бібліографічний огляд | uk_UA |
dc.subject | готельний сервіс | uk_UA |
dc.subject | менеджмент готельного господарства | uk_UA |
dc.subject | менеджмент ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | сервісологія | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | проєктування закладів ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | устаткування закладів роесторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | технологія продукції ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | маркетинг в готельно-ресторанному господарстві | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | обладнання закладів ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | індустрія гостинності | uk_UA |
dc.subject | сфера обслуговування | uk_UA |
dc.subject | організація готельного господарства | uk_UA |
dc.subject | управління послугами | uk_UA |
dc.subject | готельна справа | uk_UA |
dc.subject | організація ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | ресторанна справа | uk_UA |
dc.title | Теоретичні, економічні та практичні аспекти готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Бібліографічні покажчики (Наукова бібліотека) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Готель_виставка_pdf (1).pdf | 4,18 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.