Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13006
Назва: | Теоретичні, економічні та практичні аспекти готельно-ресторанної справи |
Автори: | Ткаченко, Діна Віталіївна Tkachenko, Dina Цокало Олена Олександрівна, редактор |
Ключові слова: | бібліографічний огляд готельний сервіс менеджмент готельного господарства менеджмент ресторанного господарства сервісологія ресторанне господарство проєктування закладів ресторанного господарства устаткування закладів роесторанного господарства технологія продукції ресторанного господарства маркетинг в готельно-ресторанному господарстві ресторанний бізнес готельно-ресторанний бізнес обладнання закладів ресторанного господарства індустрія гостинності сфера обслуговування організація готельного господарства управління послугами готельна справа організація ресторанного господарства ресторанна справа |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Теоретичні, економічні та практичні аспекти готельно-ресторанної справи : бібліографічний огляд / уклад. Д. В. Ткаченко ; за ред. О. О. Цокало. Миколаїв : МНАУ, 2023. 77 с. |
Короткий огляд (реферат): | Бібліографічний огляд «Теоретичні, економічні та практичні аспекти готельно-ресторанної справи» присвячений темі сучасного стану та перспективним напрямам розвитку готельно-ресторанної індустрії. До складу огляду увійшли відомості про навчальні посібники, монографії, статті з наукових періодичних видань, а також матеріали всесвітньої мережі Інтернет присвячені різноманітним питанням розвитку готельно-ресторанної справи. При підготовці видання були використані фонди, каталоги та картотеки бібліотеки, бази даних бібліотеки МНАУ та електронні версії повнотекстових документів, розміщених в Інтернет. Матеріали розміщено за алфавітом авторів та назв видань. Опис документів наведено мовою оригіналу. Бібліографічний опис зроблено за стандартом України ДСТУ 8302:2015 «Інформація та документація. Бібліографічне посилання. Загальні положення та правила складання». Слова і словосполучення скорочуються відповідно діючим стандартам ДСТУ 35.82- 97 «Скорочення слів в українській мові у бібліографічному описі. Загальні вимоги та правила». Бібліографічний огляд адресований здобувачам вищої освіти, науковцям, аспірантам, викладачам, а також тим, хто цікавиться питаннями індустрії гостинності. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13006 |
Розташовується у зібраннях: | Бібліографічні покажчики (Наукова бібліотека) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Готель_виставка_pdf (1).pdf | 4,18 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.