Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2023 Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Logo

Конференцію зареєстровано в УкрІНТЕІ (посвідчення № 101 від 31.01.2023 р).



Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 15-16 березня 2023 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2023. 83 с.


Редакційна колегія:

Дробітько А. В. – доктор сільськогосподарських наук, доцент

Домарацький Є.О. – доктор сільськогосподарських наук, доцент

Самойленко М. О. – доктор сільськогосподарських наук, професор

Нікончук Н. В. – кандидат сільськогосподарських наук, доцент

Федорчук В. Г.– кандидат сільськогосподарських наук, доцент


У збірнику публікуються матеріали доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції», яка відбулася 15-16 березня 2023 р. на базі Миколаївського національного аграрного університету.

Робота конференції проходила за напрямами: інноваційні технології вирощування та переробки продукції овочівництва; оптимізація асортименту плодово-ягідних культур для переробної промисловості; сучасні системи технологій переробки та зберігання плодоовочевої продукції; обліково-фінансове забезпечення розвитку плодоовочівництва та економічні аспекти вирощування переробки і зберігання продукції плодоовочівництва.

Зміст матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції є точкою зору авторів та не обов’язково відображає офіційну позицію організаційного комітету конференції.

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 35
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Економічна ефективність вирощування шпалерного огірка залежно від застосування різних форм абсорбенту в умовах лісостепу УкраїниТернавський, А. Г.; Щетина, С. В.; Кецкало, В. В.
2023Бактеріальні хвороби картоплі при зберіганні та заходи боротьби з нимиКаращук, Г. В.; Казанок, О. О.
2023Важливість технологічних процесів підготовки сировини при виробництві сушеної плодоовочевої продукціїКовтун, Д. М.; Каращук, Г. В.
2023Аналіз сучасних технологій та інженерних систем для зберігання плодоовочевої продукціїКуликівський, В. Л.
2023Перспективні сорти хурми для умов півдня УкраїниПетренко, С. О.; Переста, А. В.
2023Розробка технології вирощування ремонтантної малини в умовах півночі Одеської областіСавчук, Д. П.; Іщенко, І. О.
2023Аналіз продуктивності сортів винограду в залежності від сортового складу в умовах півдня УкраїниГординяк, Г. І.; Федорчук, Валентина Григорівна; Fedorchuk, Valentina
2023Застосування кореневого підживлення з поливом при вирощуванні розсади суниці гібриду soraya f1Балан, Г. О.; Мельниченко, А. Ю.
2023Перспективи використання інжиру в харчовій промисловостіПетренко, С. О.; Меленчук, М. М.
2023Технологія посіву насіння суниці гібриду soraya f1 за інноваційною методикоюБалан, Г. О.; Скиданчук, О. О.; Мельниченко, А. Ю.
2023Вплив схеми посадки на показники плодоношення сортів суниці садової при зрошенні на півдні УкраїниКаращук, Г. В.
2023Тривалість періоду вегетації кизилу залежно від особливостей сорту та погодних умов на півдні УкраїниКозлова, Ольга Павлівна; Kozlova, O.
2023Вплив біорегулятора регоплант на агробіологічні показники виноградуТитаренко, А. М.; Нікончук, Наталія Володимирівна; Nikonchuk, Nataliya
2023Ecological aspects of long-term fertilizer use in apple treesYakovenko, R. V.
2023Some factors affecting the direction of development of subtropical farmsAliyev R. F.
2023Оптимізація сортового складу овочевих культур на зрошенніМарченко, Т. Ю.; Шабля, О. С.
2023Продуктивність сафлору красильного залежно від строків посівуБаглюк, У. П.; Федорчук, Михайло Іванович; Fedorchuk, Mikhail
2023Урожайність сортів гарбуза столового залежно від фону живлення та ширини міжрядь в умовах південного степу УкраїниІльчук, В. Т.; Каращук, Г. В.
2023Перспективні види овочевих культур для південного регіону УкраїниКубінець, Н. С.
2023Вплив біопрепаратів на врожайність томатів в умовах південного степу УкраїниТарабанов, Р. В.; Нікончук, Наталія Володимирівна; Nikonchuk, Nataliya
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 35