Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15202
Назва: Важливість технологічних процесів підготовки сировини при виробництві сушеної плодоовочевої продукції
Автори: Ковтун, Д. М.
Каращук, Г. В.
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Ковтун Д. М., Каращук Г. В. Важливість технологічних процесів підготовки сировини при виробництві сушеної плодоовочевої продукції // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : збірник матеріалів міжнародної науково-практичної конференції, 15-16 березня 2023 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 72-73.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15202
Розташовується у зібраннях:Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
72-73.pdf276,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.