Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13330
Title: Дизайн страв та кондитерських виробів
Authors: Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Зюзько, Алла Валентинівна
Ziuzko, Alla
Keywords: 181 «Харчові технології», бакалавр
Issue Date: 2023
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Дизайн страв та кондитерських виробів : методичні рекомендації для практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 – «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Н. П. Шевчук, А. В. Зюзько. Миколаїв : МНАУ, 2023. 60 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13330
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
shevchuk-dizajn-strav-prakt-181-b-2023.pdf804,07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.