Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13330
Title: | Дизайн страв та кондитерських виробів |
Authors: | Шевчук, Наталя Петрівна Shevchuk, Natalya Зюзько, Алла Валентинівна Ziuzko, Alla |
Keywords: | 181 «Харчові технології», бакалавр |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Дизайн страв та кондитерських виробів : методичні рекомендації для практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 – «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Н. П. Шевчук, А. В. Зюзько. Миколаїв : МНАУ, 2023. 60 с. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13330 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
shevchuk-dizajn-strav-prakt-181-b-2023.pdf | 804,07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.