Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13344
Назва: Winter peas are a new crop for ukrainian farmers
Інші назви: Нова культура для українських аграріїв – горох озимий
Автори: Тішечкіна, Катерина Вікторівна, науковий керівник
Tishechkina, Kateryna, scientific director
Воронюк, К. І.
Voroniuk, K.
Ключові слова: winter peas
variety
hybrid population
selection
yield
yield potential
content
predecessor
горох озимий
сорт
гібридна популяція
селекція
врожайність
потенціал урожайності
насіння
попередник
Дата публікації: 2023
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Voroniuk K. Winter peas are a new crop for ukrainian farmers = Нова культура для українських аграріїв – горох озимий // Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету [Кафедра іноземних мов], 23 березня 2023 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 25-26.
Короткий огляд (реферат): For two seasons now, the Ukrainian agronomic community has been discussing the possibilities of winter peas. Some see the novelty as a prospect, while others still favor traditional winter crops in the fields. The purpose of this article is to study the growth processes and development peculiarities of winter pea plants and research winter pea agricultural technology, with a focus on the NS Moroz variety.
Два сезони українська агрономічна спільнота обговорює можливості озимого гороху – одні бачать у новинці перспективу, інші поки що виступають за традиційні озимі культури на полях. Метою цієї статті є вивчення особливостей ростових процесів і розвитку рослин гороху озимого, дослідження агротехніки гороху озимого.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13344
Розташовується у зібраннях:Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
збірка студент 2023-25-26.pdf428,4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.