Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13447
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Доценко, Наталія Андріївна | - |
dc.contributor.author | Dotsenko, Nataliya | - |
dc.contributor.author | Горбенко, Олена Андріївна | - |
dc.contributor.author | Gorbenko, Elena | - |
dc.contributor.author | Бацуровська, Ілона Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Batsurovskaya, Ilona | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-05T11:17:22Z | - |
dc.date.available | 2023-05-05T11:17:22Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Доценко Н. А., Горбенко О. А., Бацуровська І. В. Аналіз тенденцій розвитку процесу вижимання рослинної олії // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : міжнародна науково-практична інтернет-конференція, 24 листопада 2020 р. Мелітополь : ТДАТУ, 2020. С. 21-24. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13447 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Аналіз тенденцій розвитку процесу вижимання рослинної олії | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Інженерно-енергетичний факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
21-24.pdf | 365,23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.