Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13447
Title: Аналіз тенденцій розвитку процесу вижимання рослинної олії
Authors: Доценко, Наталія Андріївна
Dotsenko, Nataliya
Горбенко, Олена Андріївна
Gorbenko, Elena
Бацуровська, Ілона Вікторівна
Batsurovskaya, Ilona
Issue Date: 2020
Citation: Доценко Н. А., Горбенко О. А., Бацуровська І. В. Аналіз тенденцій розвитку процесу вижимання рослинної олії // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : міжнародна науково-практична інтернет-конференція, 24 листопада 2020 р. Мелітополь : ТДАТУ, 2020. С. 21-24.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13447
Appears in Collections:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
21-24.pdf365,23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.