Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13455
Назва: 3D моделювання при виконанні практичних робіт із загальнотехнічних дисциплін
Автори: Доценко, Наталія Андріївна
Dotsenko, Nataliya
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Доценко Н. А. 3D моделювання при виконанні практичних робіт із загальнотехнічних дисциплін // Розвиток сучасної науки та освіти: реалії, проблеми якості, інновації : матеріали ІІІ міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Запоріжжя, 30 вересня 2022 р. Запоріжжя : ТДАТУ, 2022. С. 323-328.
Короткий огляд (реферат): У статті представлено технологію 3D моделювання при виконанні практичних робіт з загальнотехнічних дисциплін. Окреслено організаційно-методичні умови, форми і методи, засоби навчання запропонованої технології. Технологія використання 3D моделей при виконанні практичних робіт з загальнотехнічних дисциплін досягається на основі таких форм навчання, як інструктаж і практичні роботи, а також візуальних і практичних методів. До засобів навчання входить навчально-методичне забезпечення, Інтернет-ресурси та апаратно-програмне забезпечення. Застосування 3D моделей при виконанні практичних робіт з загальнотехнічних дисциплін може бути реалізовано на початковому, середньому та високому рівнях. Результатом впровадження запопонованої технології є застосування 3D моделей механізмів та обладнання в навчальній та подальшій професійній діяльності майбутніх інженерів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13455
Розташовується у зібраннях:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
324-328.pdf221,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.