Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1347
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Патрєва, Людмила Семенівна | - |
dc.contributor.author | Патрева, Людмила Семеновна | - |
dc.contributor.author | Patreva, Ludmila | - |
dc.date.accessioned | 2015-03-05T11:39:17Z | - |
dc.date.available | 2015-03-05T11:39:17Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Патрєва Л. С. Вплив калібрування яєць качок кросу «темп» на їх інкубаційні якості / Л. С. Патрєва // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2014. – Т. 2, Вип. 4 (80). – С. 173-177. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1347 | - |
dc.description.abstract | Проведено аналіз інкубаційних якостей яєць качок кросу «Темп» на початку продуктивного періоду. Встановлено, що підготовка яєць качок до інкубації на основі їх калібрування на класи за масою із градацією 10 г дає можливість забезпечити підвищення результатів інкубації яєць масою 81-90 г та 91-100 г. Найменший за масою клас яєць (70-80 г) мав нижчі показники інкубаційних якостей у порівнянні з усіма калібрувальними класами і не мав вірогідної різниці із групою яєць, які не були калібровані. | ru |
dc.description.abstract | Проведен анализ инкубационных качеств яиц уток кросса «Темп» в на- чале продуктивного периода. Установлено, что подготовка яиц уток на основе их прединкубационной калибровки на классы по массе с градацией 10 г дает возможность обеспечить повышение результатов инкубации яиц массой 81-90 г и 91-100 г. Наименьший по массе класс яиц (70-80 г) имел более низкие показа- тели инкубационных качеств в сравнении со всеми калибровочными классами и не имел достоверной разницы с группой яиц, которые не были калиброваны. | - |
dc.description.abstract | The analysis of the hatching eggs of ducks qualities of cross type «Temp» in the beginning of a productive period was made. It has been established the preparation of eggs of ducks on the basis of their pre-incubation calibration weight classes with gradation of 10 g makes it possible to improve the results of incubation of eggs weight 81-90 g and 91-100 g. The lowest weight class eggs (70-80 g) had lower rates of hatching qualities in comparison with all the calibration classes and had no signifi cant difference with the group of eggs, which have not been calibrated. | - |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | ru |
dc.subject | качки | ru |
dc.subject | інкубація яєць | ru |
dc.subject | маса яєць | ru |
dc.subject | утки | ru |
dc.subject | инкубация яиц | ru |
dc.subject | масса яиц | ru |
dc.subject | ducks | ru |
dc.subject | incubation of eggs | ru |
dc.subject | egg weight | ru |
dc.title | Вплив калібрування яєць качок кросу «темп» на їх інкубаційні якості | ru |
dc.title | Влияние калибровки яиц уток кросса «Темп» на их инкубационные качества. | - |
dc.title | Infl uence of grading eggs of ducks of cross type «Temp» on their hatching eggquality. | - |
dc.type | Other | ru |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2014. - Вип. 3 (80). - Т. 2. Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n79v3r2014t2patreva.pdf | 608,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.