Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13731
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петрова, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Petrova, Olena | - |
dc.contributor.author | Трибрат, Руслан Олександрович | - |
dc.contributor.author | Tribrat, Ruslan | - |
dc.contributor.author | Шевчук, Наталя Петрівна | - |
dc.contributor.author | Shevchuk, Natalya | - |
dc.contributor.author | Каницька, Ірина Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Kanytska, Iryna | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-15T12:19:42Z | - |
dc.date.available | 2023-05-15T12:19:42Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Технологія продукції ресторанного господарства : методичні рекомендації для практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 – «Готельно-ресторанна справа» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. І. Петрова, Р. О. Трибрат, Н. П. Шевчук, І. В. Каницька. Миколаїв : МНАУ, 2023. 94 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13731 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія продукції ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
petrova-tehnol-prod-restoran-prakt-241-bak-2023.pdf | 985,99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.