Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13731
Title: | Технологія продукції ресторанного господарства |
Authors: | Петрова, Олена Іванівна Petrova, Olena Трибрат, Руслан Олександрович Tribrat, Ruslan Шевчук, Наталя Петрівна Shevchuk, Natalya Каницька, Ірина Вікторівна Kanytska, Iryna |
Issue Date: | 2023 |
Citation: | Технологія продукції ресторанного господарства : методичні рекомендації для практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 – «Готельно-ресторанна справа» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. І. Петрова, Р. О. Трибрат, Н. П. Шевчук, І. В. Каницька. Миколаїв : МНАУ, 2023. 94 с. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13731 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
petrova-tehnol-prod-restoran-prakt-241-bak-2023.pdf | 985,99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.