Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13731
Title: Технологія продукції ресторанного господарства
Authors: Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Трибрат, Руслан Олександрович
Tribrat, Ruslan
Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Каницька, Ірина Вікторівна
Kanytska, Iryna
Issue Date: 2023
Citation: Технологія продукції ресторанного господарства : методичні рекомендації для практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 – «Готельно-ресторанна справа» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. І. Петрова, Р. О. Трибрат, Н. П. Шевчук, І. В. Каницька. Миколаїв : МНАУ, 2023. 94 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13731
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
petrova-tehnol-prod-restoran-prakt-241-bak-2023.pdf985,99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.