Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13789
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДоценко, Наталія Андріївна-
dc.contributor.authorDotsenko, Nataliya-
dc.date.accessioned2023-05-17T06:45:39Z-
dc.date.available2023-05-17T06:45:39Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationДоценко Н. А. Методика і результати досліджень якісного складу подрібненої маси насінників овоче-баштанних культур // Розвиток українського села – основа аграрної реформи України : матеріали причорноморської регіональної науково-практичної конференції професорсько-викладацького складу, 20-22 квітня 2016 р. / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2016. С. 125-131.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13789-
dc.description.abstractВ статті приведена методика і результати досліджень якісного складу подрібненої маси насінників овоче-баштанних культур: кавун, диня. В процесі впливу робочих органів здійснюється зміна в необхідному напрямку початкового стану насіннєвих плодів та досягнення максимального збереження якості насіння. Можливість досягнення такої мети визначається геометричними і режимними параметрами робочих органів, а також фізичними і технологічними якостями вихідного матеріалу.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleМетодика і результати досліджень якісного складу подрібненої маси насінників овоче-баштанних культурuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2016-125-131.pdf355,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.