Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13848
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГорбунова, Каріне Маркарівна-
dc.contributor.authorHorbunova, Karine-
dc.contributor.authorЛітвінчук, Світлана Борисівна-
dc.contributor.authorLitvinchuk, Svetlana-
dc.date.accessioned2023-05-23T12:57:40Z-
dc.date.available2023-05-23T12:57:40Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМетодичні рекомендації з підготовки до підсумкової атестації здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП "Професійна освіта" (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) спеціальності 015.37 "Професійна освіта" (Аграрне виробництво переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. : К. М. Горбунова, С. Б. Літвінчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 71 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13848-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleМетодичні рекомендації з підготовки до підсумкової атестації здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП "Професійна освіта" (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) спеціальності 015.37 "Професійна освіта" (Аграрне виробництво переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) денної та заочної форми здобуття вищої освітиuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pidsumkova-atestaciya-magistr-gorbunova.pdf1,23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.