Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13848
Title: Методичні рекомендації з підготовки до підсумкової атестації здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП "Професійна освіта" (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) спеціальності 015.37 "Професійна освіта" (Аграрне виробництво переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) денної та заочної форми здобуття вищої освіти
Authors: Горбунова, Каріне Маркарівна
Horbunova, Karine
Літвінчук, Світлана Борисівна
Litvinchuk, Svetlana
Issue Date: 2023
Citation: Методичні рекомендації з підготовки до підсумкової атестації здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП "Професійна освіта" (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) спеціальності 015.37 "Професійна освіта" (Аграрне виробництво переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. : К. М. Горбунова, С. Б. Літвінчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 71 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13848
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pidsumkova-atestaciya-magistr-gorbunova.pdf1,23 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.