Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку - 2023 Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Logo

Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку : матеріали Всеукраїнської науково-практичної Інтернет – конференції, м. Миколаїв, 15-16 березня 2023 р. Миколаїв : МНАУ, 2023. 80 с.


Результати можуть бути використані для подальших досліджень, формування наукових ідей.


Друкується за рішенням вченої ради факультету менеджменту Миколаївського національного аграрного університету (протокол № 8 від 20.03.2023 р.).


Голова та співголова оргкомітету:


Шебанін В.С. – ректор Миколаївського національного аграрного університету, д-р техн.наук, професор, академік НААН України, академік НАН ВО України


Шебаніна О.В. – д-р екон.наук, професор, декан факультету менеджменту МНАУ


Члени оргкомітету:


Червен І.І. – д-р екон. наук, професор кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Банєва І.О. – д-р екон. наук, професор кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Іваненко Т.Я. – канд. екон. наук, доцент кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Петрова О.І. – канд. с.-г. наук., доцент завідувачка кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій


Павлюк С.І. - канд. екон. наук, доцент кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Кушнірук В.С. - канд. екон. наук, доцент кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Секретар оргкомітету:


Задорожня А.А. – ст. лаборант кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 33
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку - 2023 (повний збірник)-
2023Пропозиції щодо сучасних підходів до управління рекламною діяльністю в сфері гостинностіШикіна, О.В., науковий керівник; Щербатюк, Д.
2023Відомі бармени в історіїШевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник; Shevchuk, Natalya, scientific director; Шаркова, В.
2023Особливості інноваційного розвитку підприємств сфери гостинності в УкраїніКушнірук, Віктор Степанович, науковий керівник; Кушнірук, Віктор Степанович, науковий керівник; Чупрун, К.
2023Креативність як умова підвищення конкурентноспроможності закладів індустрії гостинностіІваненко, Тетяна Яківна, науковий керівник; Ivanenko, Tetyana, scientific director; Флакей, М.
2023Інтернет-маркетинг підприємств готельного господарства (на прикладі готелю «Старий дуб»)Шикіна, О.В., науковий керівник; Урсу, В.
2023Методи оцінки якості послуг готельних підприємствШикіна, О.В., науковий керівник; Тарасенко, Ю. С.
2023Тенденції розвитку та актуальні проблеми харчової промисловості в Україні та світіПавлюк, Світлана Іванівна, науковий керівник; Pavlуuk, Svitlana, scientific director; Трофимішин, О.
2023Інноваційні технології управління ефективністю бізнес-процесівКушнірук, Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk, Viktor, scientific director; Тимченко, А.
2023Особливості національної кухні БельгіїШевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник; Shevchuk, Natalya, scientific director; Святелик, К.
2023Історія створення готельної мережі MarriottШикіна, О.В., науковий керівник; Пінті, О.
2023Інноваційні технології в готельному бізнесі: проблеми та перспективиВеличко, Олена В’ячеславівна, науковий керівник; Velychko, Olena, scientific director; Пантюхіна, В.
2023Мотивація як метод управління персоналом під час війниБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Осійчук, В.
2023Сучасні тренди інноваційних технологій у сфері гостинностіБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Опря, М.
2023Організація роботи готельної мережі у кризовий періодШикіна, О.В., науковий керівник; Носова Г.
2023Тенденції розвитку PR діяльності у туристичній сферіНєчева, Н. В.; Шикіна, О. В.
2023Інноваційна діяльність готельних підприємств в сучасних умовахКушнірук, Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk, Viktor, scientific director; Нехайчик, Є.
2023Грузинська кухня: традиції та підхід до іноваційШевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник; Shevchuk, Natalya, scientific director; Негреско, А.
2023Особливості шопінг-туризму і його досвід для УкраїниМихайлюк, О.
2023Технологічні інновації в готельному господарствіБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Лукіянчук, Д.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 33