Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку - 2023 Collection home page

Logo

Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку : матеріали Всеукраїнської науково-практичної Інтернет – конференції, м. Миколаїв, 15-16 березня 2023 р. Миколаїв : МНАУ, 2023. 80 с.


Результати можуть бути використані для подальших досліджень, формування наукових ідей.


Друкується за рішенням вченої ради факультету менеджменту Миколаївського національного аграрного університету (протокол № 8 від 20.03.2023 р.).


Голова та співголова оргкомітету:


Шебанін В.С. – ректор Миколаївського національного аграрного університету, д-р техн.наук, професор, академік НААН України, академік НАН ВО України


Шебаніна О.В. – д-р екон.наук, професор, декан факультету менеджменту МНАУ


Члени оргкомітету:


Червен І.І. – д-р екон. наук, професор кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Банєва І.О. – д-р екон. наук, професор кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Іваненко Т.Я. – канд. екон. наук, доцент кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Петрова О.І. – канд. с.-г. наук., доцент завідувачка кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій


Павлюк С.І. - канд. екон. наук, доцент кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Кушнірук В.С. - канд. екон. наук, доцент кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Секретар оргкомітету:


Задорожня А.А. – ст. лаборант кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 33
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку - 2023 (повний збірник)-
2023Пропозиції щодо сучасних підходів до управління рекламною діяльністю в сфері гостинностіШикіна, О.В., науковий керівник; Щербатюк, Д.
2023Відомі бармени в історіїШевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник; Shevchuk, Natalya, scientific director; Шаркова, В.
2023Особливості інноваційного розвитку підприємств сфери гостинності в УкраїніКушнірук, Віктор Степанович, науковий керівник; Кушнірук, Віктор Степанович, науковий керівник; Чупрун, К.
2023Креативність як умова підвищення конкурентноспроможності закладів індустрії гостинностіІваненко, Тетяна Яківна, науковий керівник; Ivanenko, Tetyana, scientific director; Флакей, М.
2023Інтернет-маркетинг підприємств готельного господарства (на прикладі готелю «Старий дуб»)Шикіна, О.В., науковий керівник; Урсу, В.
2023Методи оцінки якості послуг готельних підприємствШикіна, О.В., науковий керівник; Тарасенко, Ю. С.
2023Тенденції розвитку та актуальні проблеми харчової промисловості в Україні та світіПавлюк, Світлана Іванівна, науковий керівник; Pavlуuk, Svitlana, scientific director; Трофимішин, О.
2023Інноваційні технології управління ефективністю бізнес-процесівКушнірук, Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk, Viktor, scientific director; Тимченко, А.
2023Особливості національної кухні БельгіїШевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник; Shevchuk, Natalya, scientific director; Святелик, К.
2023Історія створення готельної мережі MarriottШикіна, О.В., науковий керівник; Пінті, О.
2023Інноваційні технології в готельному бізнесі: проблеми та перспективиВеличко, Олена В’ячеславівна, науковий керівник; Velychko, Olena, scientific director; Пантюхіна, В.
2023Мотивація як метод управління персоналом під час війниБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Осійчук, В.
2023Сучасні тренди інноваційних технологій у сфері гостинностіБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Опря, М.
2023Організація роботи готельної мережі у кризовий періодШикіна, О.В., науковий керівник; Носова Г.
2023Тенденції розвитку PR діяльності у туристичній сферіНєчева, Н. В.; Шикіна, О. В.
2023Інноваційна діяльність готельних підприємств в сучасних умовахКушнірук, Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk, Viktor, scientific director; Нехайчик, Є.
2023Грузинська кухня: традиції та підхід до іноваційШевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник; Shevchuk, Natalya, scientific director; Негреско, А.
2023Особливості шопінг-туризму і його досвід для УкраїниМихайлюк, О.
2023Технологічні інновації в готельному господарствіБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Лукіянчук, Д.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 33