Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 33 (Search time: 0.0 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Управління персоналом ресторанного закладу в сучасних умовахБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Асєнкова, А.
2023Використання смарт-технологій у функціонуванні ресторанів (на прикладі мережі ресторанів швидкого харчування «Макдональдс» в Україні)Кушнірук, Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk, Viktor, scientific director; Буряк, А.
2023Теоретичні підходи до трактування сутності поняття «людський потенціал» у турестичній галузіБорисова-Ярига, Аліна Миколаївна; Borysova-Iaryha, Alina
2023Інноваційні технології як важливий чинник розвитку в індустрії гостинностіПавлюк, Світлана Іванівна, науковий керівник; Pavlуuk, Svitlana, scientific director; Берзлапіна, Н.
2023Китайська чайна культура: від зародження до сьогоденняШевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник; Shevchuk, Natalya, scientific director; Гармаш, Н.
2023Харчові відходи в індустрії гостинностіШевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник; Shevchuk, Natalya, scientific director; Гриб, В.
2023Сучасні тренди інноваційних технологій у сфері гостинностіБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Опря, М.
2023Мотивація як метод управління персоналом під час війниБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Осійчук, В.
2023Особливості національної кухні БельгіїШевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник; Shevchuk, Natalya, scientific director; Святелик, К.
2023Історія створення готельної мережі MarriottШикіна, О.В., науковий керівник; Пінті, О.