Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13997
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Величко, Олена В’ячеславівна | - |
dc.contributor.author | Velychko, Olena | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-26T10:59:08Z | - |
dc.date.available | 2023-05-26T10:59:08Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Величко О. В. Переваги впровадження та сертифікації систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів // Інноваційно-інвестиційний розвиток аграрної сфери – запорука продовольчої безпеки країни : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 26 травня 2022 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 22-24. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13997 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.title | Переваги впровадження та сертифікації систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційно-інвестиційний розвиток аграрної сфери – запорука продовольчої безпеки країни - 2022 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
22-24.pdf | 698,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.