Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13997
Title: Переваги впровадження та сертифікації систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів
Authors: Величко, Олена В’ячеславівна
Velychko, Olena
Issue Date: 2022
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Величко О. В. Переваги впровадження та сертифікації систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів // Інноваційно-інвестиційний розвиток аграрної сфери – запорука продовольчої безпеки країни : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 26 травня 2022 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 22-24.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13997
Appears in Collections:Інноваційно-інвестиційний розвиток аграрної сфери – запорука продовольчої безпеки країни - 2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
22-24.pdf698,28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.