Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13997
Title: | Переваги впровадження та сертифікації систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів |
Authors: | Величко, Олена В’ячеславівна Velychko, Olena |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Величко О. В. Переваги впровадження та сертифікації систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів // Інноваційно-інвестиційний розвиток аграрної сфери – запорука продовольчої безпеки країни : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 26 травня 2022 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 22-24. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13997 |
Appears in Collections: | Інноваційно-інвестиційний розвиток аграрної сфери – запорука продовольчої безпеки країни - 2022 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.