Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14037
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПоварова, Н. М.-
dc.date.accessioned2023-05-29T07:27:10Z-
dc.date.available2023-05-29T07:27:10Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationПоварова Н. М. Перспективи використання білкововміщуючої сировини птахопереробної галузі України як запорука якості м’ясних продуктів // Інноваційно-інвестиційний розвиток аграрної сфери – запорука продовольчої безпеки країни : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 26 травня 2022 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 56-59.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14037-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleПерспективи використання білкововміщуючої сировини птахопереробної галузі України як запорука якості м’ясних продуктівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Інноваційно-інвестиційний розвиток аграрної сфери – запорука продовольчої безпеки країни - 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
56-59.pdf800,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.