Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14037
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Поварова, Н. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-29T07:27:10Z | - |
dc.date.available | 2023-05-29T07:27:10Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Поварова Н. М. Перспективи використання білкововміщуючої сировини птахопереробної галузі України як запорука якості м’ясних продуктів // Інноваційно-інвестиційний розвиток аграрної сфери – запорука продовольчої безпеки країни : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 26 травня 2022 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 56-59. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14037 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.title | Перспективи використання білкововміщуючої сировини птахопереробної галузі України як запорука якості м’ясних продуктів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційно-інвестиційний розвиток аграрної сфери – запорука продовольчої безпеки країни - 2022 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
56-59.pdf | 800,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.