Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14037
Title: | Перспективи використання білкововміщуючої сировини птахопереробної галузі України як запорука якості м’ясних продуктів |
Authors: | Поварова, Н. М. |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Поварова Н. М. Перспективи використання білкововміщуючої сировини птахопереробної галузі України як запорука якості м’ясних продуктів // Інноваційно-інвестиційний розвиток аграрної сфери – запорука продовольчої безпеки країни : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 26 травня 2022 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 56-59. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14037 |
Appears in Collections: | Інноваційно-інвестиційний розвиток аграрної сфери – запорука продовольчої безпеки країни - 2022 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.