Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14037
Title: Перспективи використання білкововміщуючої сировини птахопереробної галузі України як запорука якості м’ясних продуктів
Authors: Поварова, Н. М.
Issue Date: 2022
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Поварова Н. М. Перспективи використання білкововміщуючої сировини птахопереробної галузі України як запорука якості м’ясних продуктів // Інноваційно-інвестиційний розвиток аграрної сфери – запорука продовольчої безпеки країни : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 26 травня 2022 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 56-59.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14037
Appears in Collections:Інноваційно-інвестиційний розвиток аграрної сфери – запорука продовольчої безпеки країни - 2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
56-59.pdf800,1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.