Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14042
Назва: | Cucumber storage |
Автори: | Тішечкіна, Катерина Вікторівна Tishechkina, Kateryna Кім, О.В. |
Ключові слова: | огірок плід огірка сорти та гібриди вуглекислий газ температура зберігання Cucumber fruit of a cucumber varieties and hybrids carbon dioxide temperature storage |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Кім О.В., Тішечкіна К. В. Cucumber storage // Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України. General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 20-21 квітня 2023 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 32-33. |
Короткий огляд (реферат): | У статті було розглянуто таку культуру як огірок, а саме технологію збирання. Матеріал, наведений у цій статті описує вплив вмісту вуглекислого газу в повітрі на огірки. Також наведені дані про умови зберігання продукції відносно температури повітря. This article considered such a culture as cucumber, namely the harvesting technology. The material presented in this article describes the effect of carbon dioxide content in the air on cucumbers. Data on the storage conditions of products relative to air temperature is also given. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14042 |
Розташовується у зібраннях: | Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
збірка міжнародна 2023-32-33.pdf | 644,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.