Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1406
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПриймачук, Т. Ю.-
dc.contributor.authorРатошнюк, Т. М.-
dc.contributor.authorСітнікова, Т. Ю.-
dc.contributor.authorПроценко, А. В.-
dc.contributor.authorШтанько, Т. А.-
dc.contributor.authorСитникова, Т. Ю.-
dc.contributor.authorPriymachuk, T.-
dc.contributor.authorRatoshnyuk, T.-
dc.contributor.authorSitnikova, T.-
dc.contributor.authorProtsenko, A.-
dc.contributor.authorShtanko, T.-
dc.date.accessioned2015-03-12T12:08:08Z-
dc.date.available2015-03-12T12:08:08Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationСпівпраця хмелярства та пивоваріння: світовий та вітчизняний ракурс / [Т. Ю. Приймачук, Т. М. Ратошнюк, Т. Ю. Сітнікова та ін.] // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2014. – Вип. 2 (78). – С. 72-79.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1406-
dc.description.abstractДосліджено основні передумови зменшення світового та вітчиз- няного виробництва хмелю, розкрито основні проблеми функціо- нування галузі. Встановлено необхідність зміни сортової структури хмільників у бік збільшення сортів тонкоароматичного типу для роз- ширення асортименту пивної продукції промислового та крафтового пивоваріння. З’ясовано, що для вирішення проблем вітчизняної галу- зі хмелярства сортова структура насаджень також має орієнтуватися на класичну технологію виготовлення пива.ru
dc.description.abstractИсследованы основные предпосылки уменьшения мирового и отечествен- ного производства хмеля, раскрыты основные проблемы функционирования отрасли. Определена необходимость изменения сортовой структуры хмель- ников в сторону увеличения сортов тонкоароматного типа для расширения ассортимента пивной продукции промышленного и крафтового пивоварения. Выяснено, что для решения проблем отечественной отрасли хмелеводства сор- товая структура насаждений также должна ориентироваться на классическую технологию изготовления пива.-
dc.description.abstractThe basic premises for decrease of international and domestic produc-tion of hop are investigated, the main problems functioning of hop branch are fi nd out. Defi ned need of change the varietal structure of hop-plantings in di-rection of increase variety fi ne aroma hops type for expansion of the range of beer production of industrial and craft brewing. It is found that for the solu-tion problems of domestic branch of hop-growing the varietal structure of hop-plantings also has be directed by classical brewing technology.-
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectхмелярствоru
dc.subjectпромислове та крафтове пивоварінняru
dc.subjectсортова структураru
dc.subjectсмакові сортиru
dc.subjectхмелеводствоru
dc.subjectпромышленное и крафтовое пивоварениеru
dc.subjectсортовая структураru
dc.subjectвкусовые сортаru
dc.subjecthopru
dc.subjectindustrial and kraftove brewing varietal structureru
dc.subjectflavor varietiesru
dc.titleСпівпраця хмелярства та пивоваріння: світовий та вітчизняний ракурсru
dc.titleСотрудничество хмелеводства и пивоварения: мировой и отечественный ракурс.-
dc.titleCooperation hop and brewing: National and international perspective.-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2014. - Вип. 2 (78).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n78v2r2014pryymachuk.pdf473,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.