Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1406
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Приймачук, Т. Ю. | - |
dc.contributor.author | Ратошнюк, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Сітнікова, Т. Ю. | - |
dc.contributor.author | Проценко, А. В. | - |
dc.contributor.author | Штанько, Т. А. | - |
dc.contributor.author | Ситникова, Т. Ю. | - |
dc.contributor.author | Priymachuk, T. | - |
dc.contributor.author | Ratoshnyuk, T. | - |
dc.contributor.author | Sitnikova, T. | - |
dc.contributor.author | Protsenko, A. | - |
dc.contributor.author | Shtanko, T. | - |
dc.date.accessioned | 2015-03-12T12:08:08Z | - |
dc.date.available | 2015-03-12T12:08:08Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Співпраця хмелярства та пивоваріння: світовий та вітчизняний ракурс / [Т. Ю. Приймачук, Т. М. Ратошнюк, Т. Ю. Сітнікова та ін.] // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2014. – Вип. 2 (78). – С. 72-79. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1406 | - |
dc.description.abstract | Досліджено основні передумови зменшення світового та вітчиз- няного виробництва хмелю, розкрито основні проблеми функціо- нування галузі. Встановлено необхідність зміни сортової структури хмільників у бік збільшення сортів тонкоароматичного типу для роз- ширення асортименту пивної продукції промислового та крафтового пивоваріння. З’ясовано, що для вирішення проблем вітчизняної галу- зі хмелярства сортова структура насаджень також має орієнтуватися на класичну технологію виготовлення пива. | ru |
dc.description.abstract | Исследованы основные предпосылки уменьшения мирового и отечествен- ного производства хмеля, раскрыты основные проблемы функционирования отрасли. Определена необходимость изменения сортовой структуры хмель- ников в сторону увеличения сортов тонкоароматного типа для расширения ассортимента пивной продукции промышленного и крафтового пивоварения. Выяснено, что для решения проблем отечественной отрасли хмелеводства сор- товая структура насаждений также должна ориентироваться на классическую технологию изготовления пива. | - |
dc.description.abstract | The basic premises for decrease of international and domestic produc-tion of hop are investigated, the main problems functioning of hop branch are fi nd out. Defi ned need of change the varietal structure of hop-plantings in di-rection of increase variety fi ne aroma hops type for expansion of the range of beer production of industrial and craft brewing. It is found that for the solu-tion problems of domestic branch of hop-growing the varietal structure of hop-plantings also has be directed by classical brewing technology. | - |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | ru |
dc.subject | хмелярство | ru |
dc.subject | промислове та крафтове пивоваріння | ru |
dc.subject | сортова структура | ru |
dc.subject | смакові сорти | ru |
dc.subject | хмелеводство | ru |
dc.subject | промышленное и крафтовое пивоварение | ru |
dc.subject | сортовая структура | ru |
dc.subject | вкусовые сорта | ru |
dc.subject | hop | ru |
dc.subject | industrial and kraftove brewing varietal structure | ru |
dc.subject | flavor varieties | ru |
dc.title | Співпраця хмелярства та пивоваріння: світовий та вітчизняний ракурс | ru |
dc.title | Сотрудничество хмелеводства и пивоварения: мировой и отечественный ракурс. | - |
dc.title | Cooperation hop and brewing: National and international perspective. | - |
dc.type | Other | ru |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2014. - Вип. 2 (78). |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n78v2r2014pryymachuk.pdf | 473,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.