Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14101
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНегреско, А. Є.-
dc.contributor.authorСаламатіна, Ольга Олександрівна-
dc.contributor.authorSalamatina, Olga-
dc.date.accessioned2023-05-30T10:44:07Z-
dc.date.available2023-05-30T10:44:07Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationНегреско А. Є., Саламатіна О. О. Directions for creating gm potatoes. Food products created with its use // Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України. General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 20-21 квітня 2023 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 43-45.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14101-
dc.description.abstractУ статті йдеться про напрями створення ГМ картоплі та про харчові продукти, що створені з її застосуванням.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectкартопляuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectтрансформаціяuk_UA
dc.subjectbeta-caseinuk_UA
dc.subjectpotatoesuk_UA
dc.subjectfood productsuk_UA
dc.subjecttransformationuk_UA
dc.titleDirections for creating gm potatoes. Food products created with its useuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
збірка міжнародна 2023-43-45.pdf664,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.