Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14101
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Негреско, А. Є. | - |
dc.contributor.author | Саламатіна, Ольга Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Salamatina, Olga | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-30T10:44:07Z | - |
dc.date.available | 2023-05-30T10:44:07Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Негреско А. Є., Саламатіна О. О. Directions for creating gm potatoes. Food products created with its use // Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України. General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 20-21 квітня 2023 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 43-45. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14101 | - |
dc.description.abstract | У статті йдеться про напрями створення ГМ картоплі та про харчові продукти, що створені з її застосуванням. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | картопля | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | трансформація | uk_UA |
dc.subject | beta-casein | uk_UA |
dc.subject | potatoes | uk_UA |
dc.subject | food products | uk_UA |
dc.subject | transformation | uk_UA |
dc.title | Directions for creating gm potatoes. Food products created with its use | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
збірка міжнародна 2023-43-45.pdf | 664,19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.