Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14101
Title: Directions for creating gm potatoes. Food products created with its use
Authors: Негреско, А. Є.
Саламатіна, Ольга Олександрівна
Salamatina, Olga
Keywords: картопля
харчові продукти
трансформація
beta-casein
potatoes
food products
transformation
Issue Date: 2023
Citation: Негреско А. Є., Саламатіна О. О. Directions for creating gm potatoes. Food products created with its use // Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України. General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 20-21 квітня 2023 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 43-45.
Abstract: У статті йдеться про напрями створення ГМ картоплі та про харчові продукти, що створені з її застосуванням.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14101
Appears in Collections:Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2023

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
збірка міжнародна 2023-43-45.pdf664,19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.