Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14164
Title: Фактори зниження нещасних випадків та травматизму на підприємствах аграрного профілю
Other Titles: Factors for reducing accidents and injuries at agricultural enterprises
Authors: Піндера, Микола Володимирович
Pinder, Mykola
Курепін, Вячеслав Миколайович
Kurepin, Vyacheslav
Keywords: виробничий травматизм
невизначені ситуації
безпекові знання
професійні ризики
industrial injuries
uncertain situations
safety knowledge
professional risks
Issue Date: 2023
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Піндера М.В., Курепін В. М. Фактори зниження нещасних випадків та травматизму на підприємствах аграрного профілю // Охорона праці: освіта і практика. Проблеми та перспективи розвитку охорони праці : зб. наук. праць ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції викладачів та фахівців-практиків та ХІIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції курсантів, студентів, аспірантів та ад’юнктів. 11 травня 2023 р. Львів: ЛДУ БЖД, 2023. C. 146-148.
Abstract: Навчання та перевірку знань з питань охорони праці є одним з ефективним засобом профілактики виробничого травматизму. Працівник який володіє безпечними методами робіт та знаннями щодо алгоритмів дій у нестандартних та невизначених ситуаціях може убезпечити від трагедій не лише власне життя і здоров’я, але і своїх колег.
-
Training and testing of knowledge on occupational health and safety is one of the effective means of preventing industrial injuries. An employee who possesses safe work methods and knowledge of action algorithms in non-standard and uncertain situations can protect not only his own life and health, but also his colleagues from tragedies.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14164
Appears in Collections:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)
Статті студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
OP-2023_29.05-146-148.pdf515,8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.