Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14485
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКуць, В.-
dc.date.accessioned2023-06-21T12:54:58Z-
dc.date.available2023-06-21T12:54:58Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationКуць В. Soybeans – strategic crop in Ukraine // Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України = General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 25–26 квітня 2019 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2019. С. 52-54.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14485-
dc.description.abstractThe article deals with the history of the origin of soy, the chemical composition of beans. A significant variety of use in the processing industry, consumption of them is described. The peculiarities of legume plants are indicated, through which the accumulation of nitrogen in the soil occurs. The indicated effectiveness of cultivation is exactly soybeans, and not other crops. The content of nutrients remaining after soybeans in the soil is considered. Number of fertilizers for germination of culture. Also, prices for fertilizers and soy are considered. The average yield is considered in a few years. Said economic efficiency and benefits for the soil when growing soybeans. / У статті розглянуто історію походження сої, хімічний склад бобів. Описано значне різноманіття використання у переробній промисловості, споживання їх. Вказано особливість бобових рослин, через яке відбувається накопичення азоту в ґрунті. Зазначена ефективність вирощування саме сої, а не інших культур. Розглянуто вміст поживних елементів, які залишаються після сої в ґрунті. Кількість добрив для проростання культури. Також розглянуто ціни на добрива і сої. Розглянута середня врожайність за декілька років. Зазначена економічна ефективність і користь для самого ґрунту при вирощуванні сої.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectsoybeanuk_UA
dc.subjectproteinuk_UA
dc.subjectnitrogen fixing bacteriauk_UA
dc.subjectfertilizersuk_UA
dc.subjectpriceuk_UA
dc.subjectсояuk_UA
dc.subjectбілокuk_UA
dc.subjectазот фіксуючі бактеріїuk_UA
dc.subjectдобриваuk_UA
dc.subjectцінаuk_UA
dc.titleSoybeans – strategic crop in Ukraineuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zbirnuk2_2019-52-54.pdf289,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.