Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14515
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Галенко, О. О. | - |
dc.contributor.author | Медяник, М. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-22T09:28:22Z | - |
dc.date.available | 2023-06-22T09:28:22Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Галенко О. О., Медяник М. М. Перспективи використання насіння ріпаку та продуктів його переробки в м'ясопродуктах // Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум = Food security of Ukraine in the conditions of the war and post-war recovery: global and national dimensions. International forum : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції, 01-02 червня 2023 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2023. C. 28-30. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14515 | - |
dc.description.abstract | В представленій роботі було досліджено перспективу використання насіння ріпаку та продуктів його переробки в м’ясопродуктах, зокрема розглянуто характеристику та властивості насіння ріпаку: хімічний склад, амінокислотний та фракційний склад. Зроблено висновки про біологічну повноцінність білка насіння ріпаку. Розраховано амінокислотний СКОР та визначено лімітуючі амінокислоти. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the presented work, the prospect of using rapeseed and its processing products in meat products was investigated, in particular, the characteristics and properties of rapeseed were considered - chemical composition, amino acid and fractional composition. Conclusions were made about the biological adequacy of rapeseed protein. The amino acid RATE was calculated and the limiting amino acids were determined. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | біологічна цінність | uk_UA |
dc.subject | м’ясопродукти | uk_UA |
dc.subject | ріпак | uk_UA |
dc.subject | biological value | uk_UA |
dc.subject | meat products | uk_UA |
dc.subject | rape | uk_UA |
dc.title | Перспективи використання насіння ріпаку та продуктів його переробки в м'ясопродуктах | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
prod_bezp-22-05-23-28-30.pdf | 694,43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.