Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14515
Title: Перспективи використання насіння ріпаку та продуктів його переробки в м'ясопродуктах
Authors: Галенко, О. О.
Медяник, М. М.
Keywords: біологічна цінність
м’ясопродукти
ріпак
biological value
meat products
rape
Issue Date: 2023
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Галенко О. О., Медяник М. М. Перспективи використання насіння ріпаку та продуктів його переробки в м'ясопродуктах // Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум = Food security of Ukraine in the conditions of the war and post-war recovery: global and national dimensions. International forum : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції, 01-02 червня 2023 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2023. C. 28-30.
Abstract: В представленій роботі було досліджено перспективу використання насіння ріпаку та продуктів його переробки в м’ясопродуктах, зокрема розглянуто характеристику та властивості насіння ріпаку: хімічний склад, амінокислотний та фракційний склад. Зроблено висновки про біологічну повноцінність білка насіння ріпаку. Розраховано амінокислотний СКОР та визначено лімітуючі амінокислоти.
In the presented work, the prospect of using rapeseed and its processing products in meat products was investigated, in particular, the characteristics and properties of rapeseed were considered - chemical composition, amino acid and fractional composition. Conclusions were made about the biological adequacy of rapeseed protein. The amino acid RATE was calculated and the limiting amino acids were determined.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14515
Appears in Collections:Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2023

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
prod_bezp-22-05-23-28-30.pdf694,43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.