Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14588
Назва: | Proximate composition and mineral profile of spray-dried porcine plasma as a valuable protein source in animal nutrition |
Автори: | Kazimierska, K. Biel, W. Shuvar, I. |
Ключові слова: | blood product feed livestock nutritional value SDAP |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Kazimierska K., Biel W., Shuvar I. Proximate composition and mineral profile of spray-dried porcine plasma as a valuable protein source in animal nutrition // Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум = Food security of Ukraine in the conditions of the war and post-war recovery: global and national dimensions. International forum : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції, 01-02 червня 2023 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2023. C. 82-83. |
Короткий огляд (реферат): | Spray-dried animal plasma (SDAP) is a common ingredient in animal nutrition, particularly for young or weaned animals such as piglets, calves, and lambs. It is a highly digestible and palatable source of protein, essential amino acids, vitamins, and minerals. Our research has confirmed that SDAP is a very good source of crude protein (75.43 g/100 g), however it contains low level of crude fat (1.22g/100 g). The level of crude ash is relatively high – 12.65 g/100 g, and nitrogen-free extracts – 7.50 g/100 g. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14588 |
Розташовується у зібраннях: | Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
prod_bezp-22-05-23-82-83.pdf | 273,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.