Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14591
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКошкін, Дмитро Леонідович-
dc.contributor.authorKoshkin, Dmitriy-
dc.contributor.authorМартиненко, Володимир Олександрович-
dc.contributor.authorMartynenko, Volodymyr-
dc.date.accessioned2023-06-27T11:37:09Z-
dc.date.available2023-06-27T11:37:09Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКошкін Д. Л., Мартиненко В. О. Підвищення ефективності таврових сполуків при зварюванні металоконструкцій // Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум = Food security of Ukraine in the conditions of the war and post-war recovery: global and national dimensions. International forum : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції, 01-02 червня 2023 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2023. C. 84-86.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14591-
dc.description.abstractУ роботі було проведено аналіз нормативних вимог до таврових з’єднань. У процесі розгляду було встановлено, що вимоги до значення мінімальної величини катета не досить обґрунтовані. У різних випадках вони можуть дуже відрізнятися. Висловлено пропозицію, щоб призначати мінімальний розмір катета з урахуванням фактичного хімічного складу металу.uk_UA
dc.description.abstractThe paper analyzed the regulatory requirements for branded connections. During the review process, it was established that the requirements for the value of the minimum value of the leg are not sufficiently substantiated. In different cases, they can be very different. A proposal was made to determine the minimum size of the leg taking into account the actual chemical composition of the metal.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectкатет шваuk_UA
dc.subjectзварне з'єднанняuk_UA
dc.subjectтаврове з’єднанняuk_UA
dc.subjectseam leguk_UA
dc.subjectwelded jointuk_UA
dc.subjectbranded jointuk_UA
dc.titleПідвищення ефективності таврових сполуків при зварюванні металоконструкційuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
prod_bezp-22-05-23-84-86.pdf663,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.