Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14591
Title: Підвищення ефективності таврових сполуків при зварюванні металоконструкцій
Authors: Кошкін, Дмитро Леонідович
Koshkin, Dmitriy
Мартиненко, Володимир Олександрович
Martynenko, Volodymyr
Keywords: катет шва
зварне з'єднання
таврове з’єднання
seam leg
welded joint
branded joint
Issue Date: 2023
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Кошкін Д. Л., Мартиненко В. О. Підвищення ефективності таврових сполуків при зварюванні металоконструкцій // Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум = Food security of Ukraine in the conditions of the war and post-war recovery: global and national dimensions. International forum : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції, 01-02 червня 2023 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2023. C. 84-86.
Abstract: У роботі було проведено аналіз нормативних вимог до таврових з’єднань. У процесі розгляду було встановлено, що вимоги до значення мінімальної величини катета не досить обґрунтовані. У різних випадках вони можуть дуже відрізнятися. Висловлено пропозицію, щоб призначати мінімальний розмір катета з урахуванням фактичного хімічного складу металу.
The paper analyzed the regulatory requirements for branded connections. During the review process, it was established that the requirements for the value of the minimum value of the leg are not sufficiently substantiated. In different cases, they can be very different. A proposal was made to determine the minimum size of the leg taking into account the actual chemical composition of the metal.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14591
Appears in Collections:Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2023

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
prod_bezp-22-05-23-84-86.pdf663,1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.