Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14630
Назва: | Застосування безпечних для навколишнього середовища сільськогосподарських практик і технологій |
Автори: | Ушакова, С. В. |
Ключові слова: | екологічно чисті практики сільське господарство сівозміна скорочений обробіток ґрунту покривні культури інтегрована боротьба зі шкідниками eco-friendly practices agriculture crop rotation reduced tillage cover cropping integrated pest management |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Ушакова С. В. Застосування безпечних для навколишнього середовища сільськогосподарських практик і технологій // Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум = Food security of Ukraine in the conditions of the war and post-war recovery: global and national dimensions. International forum : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції, 01-02 червня 2023 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2023. C. 160-163. |
Короткий огляд (реферат): | Існує декілька екологічно-чистих практик і технологій, які сільськогосподарські підприємства можуть застосувати у сільському господарстві, наприклад, сівозміна, скорочений обробіток ґрунту, покривні культури та інтегрована боротьба зі шкідниками, технології точного землеробства та практики стійкого тваринництва. Застосовуючи ці практики та технології, сільськогосподарські підприємства можуть зменшити свій вплив на навколишнє середовище та зберегти природні ресурси для майбутніх поколінь. There are several eco-friendly practices and technologies that agricultural enterprises can adopt in agricultural, such as crop rotation, reduced tillage, cover cropping, and integrated pest management, precision farming technologies and sustainable animal husbandry practices. By adopting these practices and technologies, agricultural enterprises can reduce their impact on the environment and preserve natural resources for future generations. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14630 |
Розташовується у зібраннях: | Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
prod_bezp-22-05-23-160-163.pdf | 533,23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.